

SZÉKELY KI-MIT-TUD
Erdély teljes egészében a Duna vízgyűjtő területe, mégis egy kivételével összes folyója a Tiszába torkollik. Az Olt az egyetlen kivétel, mely a Déli-Kárpátokat a Vöröstorony-szorosnál áttörve, valóban a Dunába folyik.
Kóstolja meg Ön is Budapest legjobb hagyományos csorbalevesét, miccs tálját, brassói sertésszűzét és gourmet kürtős kalácsát az Andrássy út 41.-ben!
SZÉK Restaurant & Bar - Vendégül látjuk
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
2020.október 16.

Brassói sertésszűz a SZÉK-ben!
A hűvős őszi délutánokon és estéken nincs is jobb, mint betérni Budapest legjobb gourmet brassói sertésszűzét megkóstolni, mellé pedig egy minőségi magyar bort kortyolni... Próbálja ki Ön is!
Várjuk pénteken,szombaton és vasárnap is egy tartalmas ebédre vagy egy baráti vacsorára az Andrássy út 41.-ben, Budapest főutcáján!
Brassói sertésszűz ropogós burgonyával, puha sertésszűzzel, brassói pecsenye zafttal, sült kocka burgonyával, fokhagyma chips-szel és bacon morzsával csak a SZÉK Restaurant & Bar kínálatában.
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 16.

Sajtó képviselői a SZÉK-ben!
Az elmúlt két napban a sajtó képviselőit láttuk vendégül a SZÉK-ben.
Bízunk benne jól érezték magukat és jó hírünket viszik a nagyvilágba!
A SZÉK csapata nevében köszönjük azoknak, akik eljöttek, számunkra hatalmas élmény volt!
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 15.

Budapest legjobb gourmet kürtőskalácsa a SZÉK-ben!
Budapest legjobb gourmet kürtőskalácsa, ősi erdélyi recept alapján, újragondolva.
Klasszikusunk csak a SZÉK Restaurant&Bar kínálatában.
Kürtőskalács faszénen sütve, könnyed házi eper krémfagylalttal, ropogós grillázzsal és grillázkrémmel, savanykás ribizkével
Ideje Önnek is megkóstolni 1.490Ft-ért, exkluzív, barátságos környezetben, Budapest főutcáján, az Andrássy út 41.-ben.(a Bortársaság közvetlen szomszédságában, a Klassz helyén)
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 13.

Újabb Kárpát-medencei bor a SZÉK színpadán!
Ma egy újabb Kárpát-medencei bor mutatkozik be a SZÉK képzeletbeli színpadán! Kemenczei Andrea, a SZÉK üzletvezetőjének rovata.
Babarczi Merlot (2018)
"Rubin szinű, gyümölcsös, édes fűszeres Merlot, ahogy egy Nő gondolja! A puha tanninszerkezetet csokoládé, szilvalekvár, vanília kiséri! Fiatal de nagy formátumú bor, komoly érlelési potenciállal. Érdemes megkóstolni!"
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 13.
.png)
Gondolunk a vegetáriánus vendégeinkre is!
Az Andrássy 41.-ben gondolunk a vegetáriánus vendégeinkre is. Néhány finomság az étlapunkról azoknak, akik nem fogyasztanak állati húst.
A levesek közül a havasi gombakrémleves fenyőmag pogácsával igazi különlegesség, emellett a SZÉK(ELY) klasszikusok közül a tejfölös rakott burgonya tekerőpataki füstölt sajttal is igazi székely gourmet fogás.
Húsra vágyó vendégeink miatt pedig szívesen "csalunk"...Erdélyi kolbász teszi "hamiskássá" klasszikusunkat
Várjuk Önöket egy romantikus szombat esti vacsorára , egy vasárnapi polgári ebédre, családi összejövetelekre, baráti találkozókra és születésnapi étkezésekre is!
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 10.

Bemutatkozik a Cognac Delmain Pale and Dry XO
Az Újszínház szomszédságában, a SZÉK képzeletbeli "színpadán" bemutatkozik a Cognac Delmain Pale and Dry XO. Kemenczei Andrea, a SZÉK üzletvezetőjének rovata.
A konyakházat James Delmain alapította 1759-ben. Független termelőktől vásárolnak, kizárólag a Grande Champagne régióból.
A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.
A legfiatalabb termék a 25 éves Pale&Dry, amely illatában virágok, enyhe vanília, dohány és csokoládé érezhetőek, ízében érett, intenzív gyümölcsösség, amely hosszú likőrös lecsengésben ér véget!
Érdemes megkóstolni
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.október 09.

SZÉK Klasszikusok - Desszert
A SZÉK klasszikusok közül ma egy csodás desszertünk kerül bemutatásra.
Napsütésben, hóesésben, délben vagy este, a hétvége megkezdéséhez, a hét lezáráshoz vagy egyszerűen csak azért, mert jól esik...
Pénteken, szombaton és vasárnap is várjuk Önöket egy polgári ebédre, egy romantikus vacsorára vagy egy baráti találkozóra 11:30-tól 22:00 óráig
A hétvége finomsága a szilva lekváros gombóc, fahéjas morzsával és szilva krémmel! Házi gombócunkat sűrű lekvárral töltve tálaljuk, a tetejére pedig egy kis fahéj morzsát hintünk.
Jó étvágyat!
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 09.

Újabb ételajánló - Erdélyi Hentes Fatál
Újabb ételajánló következik a SZÉK Restaurant & Bar kínálatából!
Ízelítőink közül az erdélyi hentes fatálat ajánljuk figyelmébe! Ízvilágában egy csipetnyi Erdély, a fatálon fehér karaj, szárított marha hátszín, borsos erdélyi kolbász, csípős kolbász, pácolt császár, savanyított zöldségek, házi vaj, orda, házi kenyér.
Jó étvágyat
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 07.

SZÉKFOGLALÓ - SZÉKELY KI-MIT-TUD
Ezen a héten Sepsiszentgyörgyről osztunk meg néhány érdekes információt Önökkel, emellett a heti menünkből szívesen ajánljuk a szentgyörgyi rakott padlizsánt!
Sepsiszentgyörgy Erdély délkeleti szögletében, a Keleti-Kárpátokban, az Alsó-Háromszéki medencében, Brassótól 33 km-re északkeletre, Bukaresttől 198 km-re északra, Kolozsvártól 250 km-re délkeletre, az Olt két partján fekszik. Átlagos tengerszint feletti magassága 520–580 m. A város egy 10 négyzetkilométeres területen fekszik, nem számítva az ide tartozó Kilyén, Szotyor és Sugásfürdő településeket.
Az Epres-tetőn dák temetkezőhely, a vártemplom területén 10. századi telep maradványai kerültek elő. A mai várost 1332-ben ’’Sancto Georgio’’ néven említik. Már korán vásártartási jogot szerzett, melyet 1520-ban II. Lajos kibővített.
A város sok évszázados létének legdicsőségesebb korszaka az 1848-49-es szabadságharc idejére esik. 1848. november 16-án a székház dísztermében Gábor Áron bátor és határozott fellépésének köszönhetően kimondták Háromszék fegyveres önvédelmi harca megkezdésének szükségességét.
Háromszék egyik legismertebb kulturális közintézménye a Székely Nemzeti Múzeum Sepsiszentgyörgyön, a Kós Károly utca 10. szám alatt található, egy, az 1910-es években Kós Károly által tervezett épületcsoportban. Az intézmény 1882-es alapszabálya szerint gyűjteménye a székely nép elidegeníthetetlen tulajdonát képezi.
Az 1992-es év végén újra bejegyzett Székely Nemzeti Múzeum Alapítvány folyamatosan támogatja a múzeumot: kutatástámogatás, gyűjteménygyarapítás, infrastruktúra biztosítása és publikációk finanszírozása.
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
2020.október 06.

Áts Károly bora, a Birtokfurmint
Az Opera szomszédságában, a SZÉK képzeletbeli "színpadán" bemutatkozik Áts Károly bora, a Birtokfurmint
Kemenczei Andrea, a SZÉK üzletvezetőjének rovata
Áts Károly: Birtokfurmint (2019) Fotó: Viniczai
Károly szerint Mád egy csoda, amit szeretne palackba zárni! Sikerült neki idén is!
A Szent Tamás és Betsek-dülőről származik ez a furmint, tartályban erjedt, hordóban érlelődött! Ropogós, gyümölcsös, mély és bohókás.
Imádjuk!
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.október 06.

SZÉK Restaurant a TV2 műsorában!
Múlt hét szombaton a TV2-n látható Bitter Üzleti Magazinban mutatkozott be éttermünk és a SZÉK Bar & Restaurant séfje, Réti Sebestyén. Séfünk megosztotta gondolatai az erdélyi alapanyagok fontosságáról, emellett a hagyományos szárnyasmáj pástétomunk, töltött paprikánk és a kürtős kalácsunk is képernyőre került! Érdemes megnézni.
Jó étvágyat
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
A videó ide kattintva tekinthető meg!
2020.október 02.

Újabb Székely Klasszikust mutatunk be Önöknek!
Újabb SZÉK Klasszikust mutatunk be Önöknek
Várjuk a hétvégén is egy kellemes déli ebédre vagy egy meghitt, romantikus vacsorára
Klasszikusaink közül jó szívvel ajánljuk az agyag edényben sült töltött paprikát fátyol szalonnával!
A hússal töltött kápiát zelleres paradicsom veloutéval, póré szalmával, apró burgonyával és szalonna fátyollal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk
2020.október 02.

SZÉKFOGLALÓ - SZÉKELY Ki-MIT-TUD
A mai Erdély tengerszint feletti legalacsonyabb és legmagasabb pontja között majdnem 2.500 méter a különbség. A Duna-menti Orsova a Bánságban mindössze 65 méterrel van a tengerszint felett, míg a Moldoveanu csúcs a Déli-Kárpátokban 2.544 méter, ezzel egyben Románia legmagasabb pontja is.
2020.október 01.

Újabb alapanyagot mutatunk be!
Egy újabb alapanyagot/konyhánkban készült különlegességet mutatunk be Önöknek a SZÉK kamrájából! Réti Sebestyén,a SZÉK séfjének rovata.
Ma a házilag érlelt tárkony ecetet rózsaborssal szeretném megismertetni Önökkel. Pikáns, de selymes lecsengésű ecet, amit a leveseink ízesítésére használunk.
Minimum 18 napig érleljük, de 2 hónap múlva is tökéletes aromát biztosít az ételekhez. A Csorba, a pityóka, zöldségek és gyümölcsök marináláshoz is használom.
Ajánlom minden kedves vendégünkek, akik szeretik a savanykás, zöldfűszeres ízeket.
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
2020.szeptember 30.

Orbán Balázs: A Székelyföld leírása
"E vidék, melyhez nagy várakozással méltán közelitünk, nem más, mint haza véghatárán fekvő Csikszék.
Ezen kies, üde szépségekben gazdag vidék, a Hargita ősképződésü trachyt vonala, és a fiatalabb származásu határszéli havasok lánczolata közt helyezkedett el.
A minden oldalról nagyszerü havasok által bekeretelt tartományt ugy tekinthetjük, mint a hon áldásának forrását, mint a haza termékenységének fő tényezőjét, mert bölcsője az honunk négy király folyamának, melyek innen e fennvidékről lerohanva, a termékeny völgyeket, tereket alkoták, s azokat naponta áldásos cseppjeikkel öntözik, termékenyitik.
Úgy tekinthetjük azt, mint a hon biztonságának hatalmas fellegvárát, mert természetileg erős fekvésü tájait oly nép lakja, mely minden időben hős volt, s dicsően felelt meg határvédi kötelmeinek."
2020.szeptember 30.

Töltött böjtös káposzta - Réti Sebestyén séf rovata
Bemutatkozik a töltött böjtös káposzta. Réti Sebestyén,a SZÉK séfjének rovata.
SZÉK(ELY) klasszikusaink közül most egy újragondolt húsmentes étel érkezik a "porondra". A fűszerezésben és a töltelék állagánál fontosnak tartottam, hogy megmaradjon a húsos hatás.
Klasszikusunknál gersli, hajdina és égetett padlizsán adja az étel "gerincét". A végső harsogó kelkáposzta burok alatt savanyú káposzta kölcsönzi a hagyományos jelleget, emellett marosmenti tejfölhab és pop-hajdina teszi egyedivé bőjtös töltött káposztánkat. Jó étvágyat!
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
2020.szeptember 29.

Balla Géza: Sziklabor Kadarka (2016) - Kemenczei Andrea
Ma egy újabb bort mutatunk be Önöknek! Kemenczei Andrea, a SZÉK üzletvezetőjének rovata.
Balla Géza: Sziklabor Kadarka (2016)
Géza Reserve kadarkája vékony termőtalajról, sziklás déli-délnyugati lejtőkről került az aradi pince présébe, majd kishordóiba. Fűszeres, telt, hosszú lecsengésű kortyok teszik kedvencünkké ezt a bort!
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
2020.szeptember 29.

Angol nyelvű cikk a SZÉK-ről
There is an English article about our restaurant on hungarianwines.eu
Menu: https://www.szekrestaurant.hu/english
Angol nyelvű cikk jelent meg rólunk a hungarianwines.eu-n. Olvassák szeretettel!
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia
Üzletvezető: Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 26.

Bemutatjuk az Opera Gin-t - Kemenczei Andrea rovata
Az Opera szomszédságában, a SZÉK Bar & Restaurant képzeletbeli "színpadán" bemutatkozik az Opera Gin - Kemenczei Andrea, a SZÉK háziasszonyának rovata.
Az újpesti első Magyar Gin Manufaktúra számára fontos, hogy a borókabogyó, mint a gin fő fűszere hazai beszerzési forrásból származzon, az angelika gyökér, a fahéj, a szegfűszeg és a koriander - a további fűszerek- , amelyek alkotják az italt.
A mákot visszafogottan használják, amely kuriózumnak számít, és ezzel utalnak ránk, magyarokra!
Rendkívül elegáns letisztult ital!
Érdemes kipróbálni!
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia/Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 25.

SZÉK FOGLALÓ - Székely Ki-Mit-Tud
Következő rovatunk a SZÉKFOGLALÓ - Székely Ki-Mit Tud
Minden héten egy-egy érdekességet mutatunk be/osztunk meg Önökkel Erdélyből/Erdélyről.
Ajánljuk szeretettel
Erdély neve a magyar „erdő elve”, azaz „erdő-elő” kifejezésből származik. Érdekes módon a latin Transylvania ennek éppen ellentéte, hiszen ez az „erdőn túl” megfelelője.
Erdély románul Ardeal, vagy Transilvania, egyik esetben sem nehéz megtalálni a szó eredetijét. Németül Siebenbürgen (vagy a helyi szász nyelvjárásban Siweberjen), mely nevet az erdélyi szászok hét legnagyobb erődített városáról (Beszterce, Kolozsvár, Nagyszeben, Brassó, Medgyes, Szászsebes és Segesvár) kapta.
A képen Segesvár egyik nevezetessége, az Óratorony látható.
2020.szeptember 24.

Bemutatjuk minőségi alapanyagainkat
Bemutatjuk minőségi alapanyagainkat
Réti Sebestyén, a SZÉK Restaurant & Bar séfje minden héten egy-egy különleges erdélyi hozzávalót ismertet meg Önökkel:
"Egy tipikus édes tejsavóbol készült tejféleség a hazánkban kevéssé ismert orda. Felhasználási spektruma nagyon széles, előételként, tésztákhoz, roston sült főételekhez is használom és csodás desszertek készítéséhez is nagyszerű alapanyag.
Az erdélyi orda az óriási zöld mezőkön szabadon legelésző tehén változatos étrendjétől egyedülálló, ez ad nekem biztonságos és szabad mozgásteret a felhasználása során."
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia/Kemenczei Andrea
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Étlap: https://www.szekrestaurant.hu/étlap
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 23.

Ma TILOS-ban jártunk
A Helyettes Reggeli stábja igazán felkészülten várta csapatunkat(igazi gasztroszakértők). Varga Szidónia, cégünk ügyvezetője és Réti Sebestyén, a SZÉK Restaurant & Bar séfje sok-sok “gasztroműhelytitkot”osztott meg a műsorvezetőkkel és a hallgatókkal is!
Köszönjük a lehetőséget a TILOS Rádiónak
A beszélgetés 08.:23-tól itt hallgatható vissza:
https://archive.tilos.hu/.../tilos-20200922-090000-103000...
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia/Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 22.

Pannonhalma királynője
Egy hosszú hét második napján bemutatkozik egy hosszú lecsengésű bor a kínálatunkból.
Budapesten csak nálunk poharazzák Pannonhalma királynője, Babarczi Zsuzsanna vörösét!
2020.szeptember 22.

A nap desszertje
A mai nap desszertje tökéletesítve, új tálalásban.
Kürtőskalács, grillázs krém, eper krémfagylalt
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia/Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 20.

Hamarosan a TV2-ben a SZÉK
A SZÉK Restaurant & Bar séfje “akcióban”
Hamarosan a TV2-n is bemutatkozik éttermünk.
Várjuk ma is a különleges,ősi receptek alapján készülő ételek szeremeseit az Andrássy 41.-ben.
Vasárnap is várnak Téged a SZÉKELY KLASSZIKUSOK!
Nyitvatartás: 11:30-22:00óra
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia/Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 20.

Vírus elleni védekezés a SZÉK-ben
Munkatársaink és ügyvezetőnk is maximálisan betartja a vírus elleni védekezés minden elöírását.
Köszönjük a Win-Port Solution Kft.-nek ès Holeiter Bernadettnek, hogy a budapesti èttermek közül elsőként bocsájtotta rendelkezésünkre a Szervíz Arcpajzsot!
2020.szeptember 19.

Hétvégén is várnak Téged a Székely Klasszikusok
Egy bőséges ebéd vagy egy késő nyáresti vacsora a hétvégén? A SZÉK Restaurant & Bar a Te helyed az Andrássy 41.-ben, Budapest legszebb főutcáján! Bemutatkozik a csorbaleves, a bőjtös töltött káposzta, a brassói sertésszűz ropogós burgonyával és az udvarhelyi szilvás gombóc!
Gyere és kóstold meg!
Nyitvatartás: 11:30-22:00óra!
Asztalfoglalás: +36-1-721-3154
Fotó: Bakcsy Árpád
Séf: Réti Sebestyén
Háziasszony: Varga Szidónia/Kemenczei Andrea
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látunk
2020.szeptember 19.

A SPIRIT FM-ben jártunk!
A 87.6 Spirit FM-ben járt ügyvezetőnk, Varga Szidónia és séfünk, Réti Sebestyén.
Garai Anna és Novák András, a SpiritShow műsorvezetői már alig várták,hogy elkezdödjön a müsor, hiszen addig kellett várniuk, hogy megkóstolhassák a SZÉK Restaurant&Bar székely gourmet finomságait!
A műsorból kiderül, hogy érdemes volt-e várniuk És Ön?
Vendégül látjuk!
Teljes adás: https://bit.ly/2In0eBd
2020.szeptember 18.

Hurrá péntek van!
A SZÉK csapata már "tálalja" Önöknek a jövő heti menünket!
Katt: https://bit.ly/3chiKWG
Hétvégére asztalfoglalásért az alábbi telefonszámon keressenek bennünket bizalommal: 06 (1) 721 3154
Étlapunk: https://bit.ly/2ZEK9wi
2020.szeptember 18.

A BorYssza Krónika és Vágó László kritikája a SZÉK-ről
Köszönjük, hogy a "próbaüzem" alatt már meglátogattak bennünket!
SZÉK Restaurant & Bar - VendégÜL látjuk!
"A SZÉK szembe megy(áll) az árral...A pesti gasztronómiában új szereplő foglalta el a helyét ill. SZÉKét.
Budapest vendéglátó palettáján, a hamarosan nyilik a SZÉK Restaurant & Bar Kemenczei Andrea irányításával. Andreát biztosan sokan ismerik az előző általa vezetett étteremből, az Andante Borpatikából. Andrea váltott, újabb megmérettetésre, kihívásra vágyott.
Ez lett a SZÉK Restaurant & Bar.
2020.szeptember 16.

Néhány finomságot mutatunk Önöknek!
Magyar Tokhal, bőjtös tölttött káposzta és a bemutatkozik az agyadedényben sült töltöttpaprika is
Hamarosan jövünk a teljes étlap bemutatásával!
A holnapi naptól menüvel is várjuk kedves vendégeinket!
SZÉK Restaurant & Bar - Vendégül látjuk!
2020.szeptember 14.

Tegnap este zárt körben nyitottunk meg!
Tegnap este zárt körben nyitottunk meg!
Ma 11:30-tól pedig már Ön is ki tudja próbálni a SZÉK Restaurant&Bar teljes kínálatát és segíteni munkánkat
20% kedvezménnyel és egy “Isten hozott” pohár borral vagy erdélyi pálinkával tudjuk ezt honorálni!
Jöjjön el Ön is a "próbanyitásra" és segítse munkánkat!
SZÉK Restaurant&Bar - Vendégül látjuk!
2020.szeptember 13.

KÉSZ VAGYUNK
Szeptember 13-án (vasárnap) várjuk azon vendégeinket nagyon sok szeretettel és 20%-os kedvezménnyel, akik segítenék munkánkat!
Mindezt egy "Isten hozott" pohár borral vagy erdélyi pálinkával tudjuk honorálni!
Jöjjön el Ön is a "próbanyitásra" és segítse munkánkat! Hamarosan megmutatjuk az étlapunkat is!
SZÉK Restaurant&Bar - Vendégül látjuk!
2020.szeptember 12.

HAMAROSAN NYITUNK
Szeptember 13.-án, vasárnap 11:00-tól 22:00 óráig várjuk azon kedves vendégeinket, akik segítenénk munkánkat!
Mindezt egy "Isten hozott" pohár borral vagy erdélyi pálinkával és 20% kedvezménnyel tudjuk honorálni!
Jöjjön el Ön is a "próbanyitásra" és segítse munkánkat! Hamarosan megmutatjuk az étlapunkat is!
SZÉK Restaurant&Bar - Vendégül látjuk!