top of page

Étlap/menu
Csemege Tálak, Előételek
Appetizers





Hargitai ízes tál 2 személyre
Flavor plate of ’Hargita’ for two
Erdély válogatott krémjei (V)
Selected creams of Transylvania (V)
Pecsenye szárnyasmájas,
pácolt lilahagymával
Roast duck liver with
marinated red onion
Tépett, fűszeres sült hús,
tejfeles reszelt tormával, házi zsemlével
Shredded spicy roast meat, horseradish
with sour cream,homemade bun
Pityókás lángos, ordával,
tárkonyecetes salátával (V)
Freshly baked potato deep fried
flatbread, fresh ‘orda’, roman salad
Levesek
Soups



Káposztás csorba húsgolyókkal
Authentic ‘Csorba’ soup
Tejfeles erdei gombakrémleves,
pirított vadrizzsel (V)
Forest mushroom cream soup
with “pop” black rice (V)
Marha esszencia, színes répával,
pácolt marhanyelvvel
Beef essence with colored carrots
and pickled beef tongue
Erdélyi Gourmet Főételek
Transylvanian Gourmet





Gulyás-Vetrece omlós marhanyakból
Goulash-Vetrece from crumbly beef neck
Miccs henger, savanyú káposztával,
mustárral, zsemlével
Miccs meat rolls with cabbage,
mustard and bread roll
Pikáns aludttejben sült csirkemell, téli gyökérzöldségekkel, káposztákkal
Roasted chicken breast in s
picy curdled milk with root
vegetables and cabbage
Kacsamell roston, színes lencsével
savanyított hagymákkal,
szilvás pecsenyelével
Grilled duck breast with onions
pickled with colored lentils, and plum jus
Báránycsülök rolád,
édesköményes gyöngybab főzelékkel
Lamb shank roulade
with fennel pearl bean stew




Grill kolbászok, káposztás zsemle
roláddal, lilakáposzta pürével,
sörmustár szósszal
Grill sausages with cabbage
bun roulade, purple cabbage puree,
beer mustard sauce
Kárpát burger -
az első erdélyi hamburger,
ahogy mi gondoljuk
Carpathian burger -
The first Transylvanian burger
as we think
Fűszeres kéregben sült pisztrángfilé,
kapris hagymás kelbimbó,
sült savanyított céklával
Trout fillet baked in a spicy crust,
brussels sprouts with capers and onions,
fried pickled beets
Székelykáposztás harcsafilé,
kolozsvári pörccel, petrezselymes gerslivel
Catfish fillet with Székely cabbage
with pork rind, pearl barley with parsley
Hazai grill kínálatunk Hortobágyi dry aged húsokból
Our grill selection of dry aged meats of Hortobágy



Mangalica tarja steak 180g
Mangalica pork neck steak 180g
Dry-aged hátszín 220g
Dry aged Sirloin steak 220g
Dry-aged rib-eye 220g
Dry aged Rib-eye steak 220g
Fix köret ajánlat: Karfiol püré, paradicsom és fokhagyma befőtt, savanyított gombák, vajban sült burgonya, bors jue
Four side dish offer:Cauliflower puree, stewed tomato and garlic, pickled mushrooms, potatoes fried in butter, pepper jus
Böjtös fogások
Vegetarian dishes

Kapros ordás csusza, füstös karfiolmorzsával
Pasta with dill and ‘orda’, smoky cauliflower crumbs

Juhtúrós puliszkás galuska, paprikás gombákkal
Dumplings with sheep cottage cheese and puliszka, mushrooms in paprika sauce
Dessszertek
Desserts

Forró csokoládé sütemény, feketeribizli habbal, bazsalikom sziruppal
Hot chocolate cake with blackcurrant
mousse and basil syrup

Marosmenti tejfeles sajttorta, erdei áfonya szósszal
Marosmenti sour cream cheese cake with wild blueberry sauce

Puliszka és tökmagkrémmel, töltött almás kosárka
Basket filled with Puliszka cream and pumpkin seed cream, salted caramel dressing
.png)



bottom of page