Étlap

CSIPEGETNIVALÓK

IMG_2348.JPG

Hargitai Ízestál 2 személyre

IMG_2280.JPG

Erdély válogatott sajtjai (V)

ELŐÉTELEK

IMG_0428.JPG

Hargitai érlelt marhasült, pikáns zöldségekkel

IMG_0451.JPG

Burduf körözött, puliszkalángossal (V)

IMG_0463.JPG

Szárnyas májas, aszalt szilva krémmel,torma morzsával

LEVESEK

IMG_2480.JPG

Kakas esszencia gazdagon,

szarvasgombás grízgaluskával

IMG_2495.JPG

Hagyományos csorbaleves

IMG_0476.JPG

Korpacibere-leves (V)

SZÉKELY KLASSZIKUSOK

IMG_2513.JPG

Mics tál

IMG_2499.JPG

Brassói sertésszűz, ropogós burgonyával

IMG_0552.JPG

Fehérboros töltött káposzta, füstölt libamellszeletekkel

SZÉKELY GOURMET

IMG_0578.JPG
IMG_0492.JPG
IMG_0511.JPG
IMG_0560.JPG
IMG_2658.JPG

Pisztrángfilé, tárkonyos burgonyasalátával, fokhagymás - citromos spenóttal

Gulyás-Vetrece omlós marhapofából

Pácolt csirkemellfilé, sült diókéreggel, vörösboros zöldséges lencsével

Magyar tokhalfilé, sült karfiollal, kápiapaprika krémmel, vajas cukorborsóval

Rosé kacsamell, bodzás káposztakrémmel, párolt zöldbabbal, pityókapürével

SZÉKELY Böjtös

IMG_0603.JPG

Laskatészta, sült padlizsánmártással, lestyános koktélparadicsommal (V)

IMG_0636.JPG

Tekerőpataki sajtban sültburgonya, barna vajas póréhagymával, füstölt tojással (V)

IMG_0642.JPG

Széki káposztafőzelék, rántott laskagombával, petrezselyem morzsával (V)

IMG_0720.JPG

Túrógombóc, édes tejföllel, tökmag fagylalttal

IMG_0664.JPG

DESSZERTEK

Fűszeres szilvapite, mogyorós diós morzsával

4.jpg

Kávés csokoládéhab, céklatexturával

magyar-1.png
magyar-2.png
magyar-3.png